Joan Ribó: “Varem demanar a principis d’any la construcció d’esta infraestructura necessària: els ciclistes a partir d’ara circularan més segurs i sense rebre sancions”

En gener de 2014 Compromís presentà una moció a la comissió d’urbanisme i transport sol·licitant que es finalitzarà el carril bici al carrer General Elio que connectarà el carril bici del carrer Botànic Cavanilles amb el carril del Jardí del Túria. Es donava la circumstància de què alguns ciclistes havien estat multats per circular en bicicleta pel Jardí de Vivers per a salvar esta manca de connexió.

La resposta del regidor responsable Sr. Mendoza i de tot l’equip de govern va ser que “La connexió pel carrer General Elio ja existeix baixant a la calçada” Evidentment en esta resposta absurda s’obviava que el carrer General Elio és una via de gran capacitat, amb freqüents accidents en la corba que connecta Blasco Ibañez amb este carrer com ho demostra la tanca permanentment tombada del parc de Vivers. Seguint el mateix raonament no seria innecessari fer carril bici en cap lloc de la ciutat ja què tots els llocs estan adequadament connectats per calçades.

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha destacat que menys d’un any després estan en marxa les obres del carril bici en General Elio, això demostra què moltes vegades l’equip de govern desacredita a l’oposició, s’afirmen coses que són senzillament falses i que la proposta que férem des de Compromís era necessària i la millor prova de què el tenia és la seua posada en pràctica per l’equip de govern del Partit Popular.

Des de Compromís celebrem que els ciclistes a partir d’ara no hagen de córrer el perill d’anar per la calçada i tampoc tinguen la possibilitat de rebre una sanció per circular en bicicleta pel jardí de Vivers.