Compromís aconsegueix finalment que l’equip de govern es comprometa a reparar el tram de la tanca de Vivers destrossat des de fa un any per un accident de trànsit. També aconsegueix que es faça una inspecció i un informe tècnic sobre el mal estat de tota la tanca del parc.

La regidora de Compromís, Pilar Soriano, s’ha felicitat perquè “per fi l’Ajuntament es decidisca a posar-se mans a l’obra en la reparació d’este tram de tanca, gràcies a la nostra pressió, però ens sembla inaudit que hàgem d’esperar un any perquè l’equip de govern reaccione. El Jardí de Vivers ha patit una evident falta de manteniment, i ja no només parlem de la lamentable imatge que la tanca dóna als visitants, sinó també del perill que suposa per a totes aquelles persones que passen pel seu voltant”.

La regidoria de Cultura, àrea encarregada del Jardí de Vivers per ser un Bé de rellevància local, s’ha compromés amb el Grup Municipal Compromís a reparar el tram de la tanca d’este parc destrossat per l’embestida d’un cotxe fa un any (el 22 de desembre de 2013). Es tracta del punt situat en l’encreuament del carrer Botànic Cavanilles amb l’avinguda Blasco Ibáñez.

A través d’una resposta a la moció presentada per la regidora Pilar Soriano, s’explica que si a començaments de 2015 l’asseguradora de l’automòbil sinistrat en eixe punt no s’ha fet càrrec de la reparació, es farà igualment a càrrec dels pressupostos municipals del 2015. L’edil de Compromís, Pilar Soriano, s’ha felicitat perquè “per fi l’Ajuntament es pose mans a l’obra en la reparació d’este tram de tanca, gràcies a la nostra pressió, però ens sembla inaudit que hàgem d’esperar un any perquè l’equip de govern reaccione: davant d’un accident com l’ocorregut, l’Ajuntament hauria d’haver actuat des d’un bon començament, reclamant sempre que l’asseguradora del vehicle accidentat pague la factura de les obres necessàries”.

A més de comprometre’s amb esta reparació concreta, la regidoria de Cultura també ha avançat que es realitzarà un informe tècnic juntament amb la regidoria de Parcs i Jardins sobre l’estat de tota la tanca de Vivers i les seues possibles millores. Al respecte, Soriano ha afirmat: “la desídia de l’Ajuntament cap a una de les joies verdes i patrimonials de València ha durat ja massa temps. El Jardí de Vivers ha patit una evident falta de manteniment, i això ha provocat un augment dels desperfectes que arriben a amenaçar la tanca d’esta zona ajardinada. I no només parlem de la lamentable imatge que dóna als visitants, sinó també del perill que suposa per a totes aquelles persones que passen pel seu voltant”.

Vols escoltar la regidora de Compromís, Pilar Soriano? Dóna-li al Play!