Tenim els documents que acrediten que l’Ajuntament manté un deute de 50 milions d’euros amb l’empresa GTP de la Generalitat per la càrrega financera que arrossega des de l’any 2009. Uns documents firmats inicialment per l’aleshores tinent d’alcalde Jorge Bellver. El vicealcalde Alfonso Grau va mentir, per tant, quan ens va fer voler creure que no hi havia càrregues financeres. Mentida.

Tenim els documents que demostren com, entre els anys 2005 i 2006 va canviar de mans la major part dels terrenys que hi havia al voltant del circuit de la Fórmula 1, i que van pujar el seu preu més de mil vegades més del que costaven en un inici. Unes operacions especulatives que es feren els anys 2005 i 2006 que pretenien arrodonir el negoci urbanístic, ja que l’Ajuntament aprovaria l’any 2008 el PAI Grau-Cocoteros, que preveia la construcció de gratacels en eixes parcel·les. Tot ens fa pensar que algú tenia informació privilegiada de què s’anava a aprovar eixe PAI. Per això els preus pujaren d’eixa manera.

Finalment, tenim els documents que donen compte dels desmesurats gastos de Rita Barberà en el seu viatge a Londres al desembre de 2011. Allà es va reunir amb el magnat Bernie Ecclestone, només 4 dies abans que la Generalitat comprara l’empresa privada Valmor per a fer pagar a tots els valencians el seu deute. A banda de gastar-se 5.000 euros en llogar un cotxe i 2.300 euros més en el vol de tornada que en principi li podia eixir debades, ¿l’alcaldessa Barberà va fer d’intermediària amb interessos privats en un viatge pagat amb diners públics? Volem saber.

Vols escoltar el portaveu de Compromís, Joan Ribó, denunciant la trama de la Fórmula 1? Dóna-li al Play!