El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, considera lamentable l’actitud del vicealcalde Alfonso Grau davant la premsa, perquè dóna una imatge del consistori que no es mereixen els valencians.

Ribó constata com al voltant de l’alcaldessa Rita Barberà van caent imputats els seus col·laboradors més pròxims: Alfonso Grau, Juan Cotino, José Luis Olivas, Rafael Aznar…

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de València lamenta profundament la imatge donada ahir pel vicealcalde Alfonso Grau en una roda de premsa on es faltà el respecte als periodistes i al conjunt de la ciutadania. Com ha dit el portaveu de Compromís, Joan Ribó, “Grau dóna una imatge pèssima del consistori i de la ciutat de València, com a vicealcalde que és. És la imatge d’un Partit Popular agònic que sempre ha pecat de prepotència. Nosaltres volem dir-ho clarament: els valencians no som com Alfonso Grau”.

Ribó considera que el vicealcalde hauria de ser desautoritzat per l’alcaldessa, Rita Barberà, que en comptes d’això, tracta “d’esmenar la plana fins i tot a l’Audiència de Palma, criticant els actes judicials, com si ella en sí mateixa fóra una instància jurídica. Les asseveracions de l’Audiència de Palma, per molt que no li agraden a Barberà, no són gratuïtes, sinó que estan basades en fets contrastats al llarg de tot l’acte judicial. De fet, Barberà se n’ha lliurat només perquè està aforada, en ser diputada de les Corts”.

Joan Ribó crida l’atenció sobre un fet “que ja no li passa desapercebut a ningú: cada vegada hi ha més persones del cercle de Barberà imputades. Ahir es va imputar l’expresident de les Corts, Juan Cotino, per un presumible frau en el multimilionari desplegament tècnic per a la visita del Papa. No cal recordar que Rita Barberà va ser vicepresidenta de la Fundació que organitzà la benvinguda al Papa. I de la mateixa manera com Cotino va ser regidor de l’Ajuntament, també ho ha sigut l’imputat José Luis Olivas, o hi ha persones imputades en el cercle més íntim políticament parlant de l’alcaldessa, com és el cas del president de l’Autoritat Portuària, Rafael Aznar. Quants imputats duem i quants més n’haurem de vore?”.

Vols escoltar Joan Ribó valorant la lamentable l’actitud d’Alfonso Grau? Dóna-li al Play!