La regidora de Compromís, Pilar Soriano, havia presentat una moció a la Comissió de Medi Ambient per tal d’arreglar la passarel·la que uneix la platja valenciana de la Malva-rosa amb la de la Patacona (Alboraia) al seu pas per la séquia de Vera: “com a mínim la nostra constància fa que l’equip de govern de tant en tant actue, encara que siga a colp de moció”.

L’equip de govern no ha aprovat una altra moció de Compromís on es demanava la revisió i reparació dels parcs infantils de la ciutat perquè, segons la regidora Lourdes Bernal (PP), ja estan tots en condicions òptimes. Després de presentar diverses imatges presentades per veïns, la regidora de Compromís, Pilar Soriano, apunta que “òbviament ens estan mentint o no tenen ni idea del que passa a la ciutat que diuen governar. El sectarisme del PP els impedeix fer cas de propostes de sentit comú com esta”.

 

El Grup Municipal de Compromís al consistori ha aconseguit que l’Ajuntament arregle la part que afecta el municipi de València en la passarel·la que uneix la platja de la Malva-rosa amb la de la Patacona (Alboraia), al seu pas per la séquia de Vera. Així ho ha comunicat la regidora Lourdes Bernal (PP) en la Comissió de Medi Ambient. Una actuació que arriba amb retard i que només s’aconsegueix amb la pressió de Compromís: “com a mínim la nostra constància fa que l’equip de govern de tant en tant actue, encara que siga a colp de moció”, ha afirmat la regidora Pilar Soriano.

Una altra de les mocions, relativa al mal estat del parc infantil que es troba al carrer General Urrutia amb la plaça del Pedagog Pestalozzi no ha sigut aprovada. Segons la regidora de Parcs i Jardins, Lourdes Bernal (PP), perquè estes instal·lacions es troben ja en condicions òptimes. Després de presentar diverses imatges presentades per veïns, la regidora de Compromís, Pilar Soriano, apunta que “òbviament ens estan mentint o no tenen ni idea del que passa a la ciutat que diuen governar. No és la primera vegada que presentem mocions d’este tipus i, novament, li hem dit a l’equip de govern municipal que el manteniment dels parcs infantils deixa molt a desitjar. Per això volem que l’Ajuntament es comprometa a revisar estes instal·lacions, perquè el seu mal estat posa en perill la integritat dels xiquets i xiquetes que juguen en elles. Però el sectarisme del PP els impedeix fer cas de propostes de sentit comú com esta”. En el fons, conclou la regidora Soriano, “queda clar que a l’Ajuntament se li ha anat de les mans la gestió dels parcs i jardins de la ciutat”.

Vols escoltar la regidora Pilar Soriano demanant que s’arreglen els parcs infantils de la ciutat? Dóna-li al Play!

Ací pots consultar la moció que presentàrem per a arreglar la passarel·la de la Malva-rosa.

Ací pots consultar la moció que presentàrem perquè s’arregle el parc infantil del C/General Urrutia.

Ací pots consultar la moció que presentàrem fa mesos perquè es revisen i es reparen els parcs infantils.