Compromís llança una campanya a les xarxes per denunciar l’abandonament que patix València per part de l’equip de govern del PP

Compromís, el partit més actiu a les xarxes socials a València ciutat, davant les denuncies constants de diversos ciutadans, ha engegat una campanya per recopilar tots els punts de València que registren un estat d’abandonament o necessiten ser reparats.

La campanya es duu a terme fonamentalment a través de la xarxa social Twitter, un servei que permet als usuaris enviar i publicar missatges breus acompanyats de fotografies, i que es caracteritza per la seua senzillesa i sintetització, però també a través de Facebook, la xarxa social més coneguda i utiliutzada.

Compromís anima els ciutadans a enviar les seues instantànies fetes amb dispositius mòbils amb el hashtag #FotoDenúncia sobre diversos punts de la ciutat que necessiten manteniment perquè estan abandonats per part de l’equip de govern de la senyora Rita Barberá.

El grup municipal de la coalició valencianista, d’esquerres i ecologista es compromet a presentar preguntes al Ple de València sobre totes i cadascuna de les denuncies rebudes per esbrinar el per què de l’estat de l’abandonament i què pensa fer l’equip de govern al respecte.

De moment, s’han rebut foto-denúncies de la brutícia al carrer Síndic Monjolí, del mal estat de la barana del Pont d’Ademús, de l’abandonament del solar al carrer Doctor Pérez Feliu, de la invasió de plantes als carrers i voreres de la Torre, de la circulació perillosa al carrer Emiliano Thous, entre d’altres.

Algunes d’estes mancances ja han estat resoltes o solucionades al dia següent que Compromís presentara la pertinent pregunta per registre d’entrada tot i no haver-se celebrat encara el Ple municipal, segurament amb la intenció d’arribar a l’últim divendres de mes i que l’equip de govern puga assegurar que no hi ha cap problema.

Joan Ribó, portaveu de Compromís per València

Joan Ribó, portaveu de Compromís per València

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha asegurat: “En Compromís tenim el ferm convenciment que cal utilitzar les xarxes i posar-les a disposició dels ciutadans per facilitar la comunicació entre els polítics i la gent i per poder facilitar la nostra tasca de vocació pública que és de la única manera com enetem a Compromís la política”.

PREGUNTES:

 

[Pregunta] Mal estat de la barana del Pont d’Ademúshttp://compromispervalencia.org/legislatura/pregunta-mal-estat-de-la-barana-del-pont-dademus/

[PREGUNTA] Substitució Semàfors en la Ciutat: http://compromispervalencia.org/legislatura/pregunta-substitucio-semafors-en-la-ciutat/

[Pregunta] Abandonament solar al carrer Doctor Pérez Feliu: http://compromispervalencia.org/legislatura/abandonament-solar-al-carrer-doctor-perez-feliu/
[Nota Interior] Invasió de plantes als carrers de La Torre: http://compromispervalencia.org/legislatura/invasio-de-plantes-als-carrers-de-la-torre/
[Pregunta] Circulació perillosa al carrer Maximiliano Thous: http://compromispervalencia.org/legislatura/circulacio-perillosa-al-carrer-maximiliano-thous/
Arxivat en: General, Joan Ribó, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *