La Comissió d’Hisenda del dilluns aprovarà reconèixer una factura de 2009 de la publicació d’un fullet de la Formula 1

 

Compromís ha denunciat que dos anys després de la celebració de l’últim GP de Formula 1 a València, el 24 de juny de 2012, el consistori encara té pendent de pagament factures relacionades amb la celebració de les diferents curses entre 2008 i 2012.

 

La Comissió d’Hisenda de juliol, que es celebrarà el pròxim dilluns aprovarà el cinquè reconeixement extrajudicial de crèdit per un total  de 246.326,06 euros. Entre les factures destaca una del 30 de juliol de 2009 de la Impremta Romeu al Servei de Publicacions i Anuncis Oficials de l’Ajuntament de 1.740 euros per la publicació d’un fullet de setze pàgines de la Formula 1.

 

Joan Ribó, portaveu de Compromís per València
Joan Ribó, portaveu de Compromís per València

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha criticat que l’Ajuntament pague cinc anys després una factura de la Formula 1 i ha criticat el fenomen de les factures als calaixos, que tan malt de cap està causant a les administracions, especialment a la Generalitat València que està sent investigada per la Comissió Europea per falsejar el deute públic.

 

Des de Compromís han recordat el cost que va suposar la celebració de la Formula 1 entre 2008 i 2012 per a les arques públiques valencianes, en el moment que començava la crisis econòmica i diferents escàndols de corrupció vinculats al Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Les últimes xifres parlen de més de 300 milions d’euros públics soterrats amb la Formula 1, a estos caldria incloure els diferents despeses sumptuàries sufragades per l’Ajuntament.

 

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha declarat: “Els ciutadans continuem pagant la Formula 1, uns dels grans pufos de Rita Barberà. Tots recordem la foto de Barberà i Francisco Camps sobre un Ferrari, la pregunta és: què ens va costar eixa foto als valencians i les valencianes?”

Escolta l’àudio: Joan Ribó.MP3