Pilar Soriano ha preguntat pel calendari i les zones de fumigació en la ciutat de València

 

L’Ajuntament ha disminuït el pressupost de l’àrea de zoonosi municipal en un 33% als darrers 5 anys

 

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha preguntat a la comissió de medi ambient pel dispositiu de fumigació municipal contra les plagues de mosquits i panderoles. Més concretament sobre el calendari i les zones de fumigació de la ciutat, detalls que no han tingut resposta per part de la regidora responsable Lourdes Bernal.

 

A les últimes setmanes el Grup Municipal Compromís ha rebut les queixes ciutadanes per la proliferació de mosquits i panderoles a la ciutat de València, degut a la quantitat de nits tropicals, per damunt de 20ª, que estem patint.

 

Pilar Soriano, regidora de Compromís
Pilar Soriano, regidora de Compromís

Des de Compromís consideren contradictori que l’equip de govern parle d’actuacions diàries, però en canvi no conteste sobre el calendari i les àrees d’actuació. El que pot fer pensar que l’Ajuntament no compta amb una planificació i que només respon a les cridades d’urgència dels veïns.

 

Pilar Soriano ha declarat: “La falta d’una planificació del control de plagues de l’Ajuntament és evident per la seua proliferació. L’equip de govern de Barberà amaga que el pressupost de l’àrea de zoonosi municipal s’ha reduït en un 33% als darrers cinc anys, en estos anys al mateix temps s’ha reduït el pressupost de neteja en un 23%. És un cercle viciós, menys neteja i menys fumigació causen una situació crítica amb la proliferació de plagues de mosquits i panderoles, que provoquen greus molèsties a la ciutadania”.

Escolta l’àudio: Pilar Soriano.MP3