Denuncien que el projecte porta un any paralitzat

 

Joan Ribó recolza el projecte provisional d’instal·lar horts urbans per als veïns

 

 

Des de Compromís han exigit a l’equip de govern una solució urgent per al solar dels Jesuïtes. Ja que ha passat un any des de que es va arribar a un acord per a la permuta d’este solar pel que ocupaven les oficines municipals a l’avinguda d’Aragó. L’equip de Barberá no ha procedit a enderrocar l’edifici municipal, primera condició necessària per a complir l’acord.

 

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha destacat que al mes de juliol es complirà un any del conveni de permuta i al mateix temps l’equador del termini fixat per les parts. En el cas que l’Ajuntament no complirà amb el conveni, suposaria unes càrregues econòmiques fortes a pagar per l’Ajuntament.

 

Compromís ha donat suport al projecte provisional d’instal·lar horts urbans de les associacions veïnals. Pot ser una eixida útil a un solar que duu més de vint anys sense cap utilitzaciuó. Joan Ribó ha presentat una sèrie de preguntes a l’equip de govern per a que explique la situació de l’acord de la permuta i que es posicione sobre el projecte dels horts urbans.

 

Joan Ribó ha declarat: “Els veïns del Botànic porten trenta anys de lluita per a aconseguir un espai públic per a tots els valencians, com és l’ampliació del Jardí Botànic. L’acord signat per l’Ajuntament i els propietaris està paralitzat, pel que exigim a Barberà a que es complisquen les condicions per par del consistori i que els veïns gasten com a horts urbans este espai que porta més de vint anys sense cap utilització

Escolta l’àudio: Joan Ribó.MP3