Pilar Soriano: “Un altra vegada l’Ajuntament no fa res per a complir la seua pròpia ordenança d’accessibilitat aprovada fa més de set anys”.

 

La regidora de Compromís Pilar Soriano ha presentat a la comissió de medi ambient de l’Ajuntament de València una moció per a la instal·lació de contenidors adaptats per a discapacitats a la ciutat de València. La instal·lació de contenidors, a més de l’obertura superior, compten amb una entrada a mitja altura, està considerada com a prioritària dins de l’Ordenança d’Accessibilitat en el Medi Urbà del Municipi de València que es va aprovar a l’any 2006 i s’ha fet a molts municipis de l’Estat.

 

Compromís ha proposat l’adaptació i substitució progressiva per contenidors adaptats, com en el cas de la substitució que està fent l’Ajuntament de contenidors de plàstic per contenidors de metall. Des del consistori s’han excusat en que no poden fer res, ja que les contractes que s’ocupen de la neteja haurien de ser les encarregades, i les diferents licitacions vigents fins al 2020 no contemplen aquesta situació

2009-05-27_IMG_2009-05-27_18-37-03_contenidors

Pilar Soriano, regidora de Compromís, “Un altra vegada l’Ajuntament no fa res per a complir la seua pròpia ordenança d’accessibilitat aprovada fa més de set anys. Des de Compromís  creuen que aquestos temes haurien de ser una prioritat per al consistori, que s’excusa en les diferents contractes per a no complir la normativa”.