Segons dades del Compte General de 2012 de la Conselleria d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, on apareixen els Comptes Anuals de Pla Cabanyal-Canyamelar SA i l’auditoria, realitzada per Auditiberica SA del grup IVVSA, dins del com s’emmarca la societat Pla Cabanyal, segons el punt cinc de l’auditoria Pla Cabanyal-Canyamelar SA no té els Comptes Anuals signats per tots els administradors de la societat, tal com prescriu la normativa vigent.

Imagen 1 (firma administradores

                                                                                     Font: Auditoria Grup IIVSSA 2012

 

Segons els Comptes Anuals de Pla Cabanyal SA corresponents a l’exercici 2012 la mercantil, té en lloguer les seues oficines del carrer la Reina número 105 per un total de 32.495,86€ en 2012, mentre que en 2011van pagar un total de 34.318, 49 euros.

Imagen 2 (alquiler sede)

                                                                          Font CCAA Plan Cabanyal-Canyamelar 2012

 

Finalment en l’expedient que conté l’adquisició en el passat mes de març propietats en el carrer Sant Pere, dins del PEPRI del Cabanyal, apareixen els quatre solars adquirits per AUMSA a Pla Cabanyal-Canyamelar SA, amb un cost en concepte d’impostos (Impost de Transmissions Patrimonials) de 36.156,04 €, de transferir la propietat d’uns solars d’una societat pública a una altra, que comparteixen la meitat de l’accionariat i del Consell d’Administració.

        Imagen 3 impostos

                                                                                                                                Font: Expedient AUMSA

 

Consol Castillo, regidora de Compromís ha mostrat la seua preocupació per la falta de coneixement d’Alfonso Grau de Pla Cabanyal SA, empresa que presideix. “Alfonso Grau ha formulat i signat els Comptes Anuals d’aquesta empresa, per la qual cosa em sorprèn que no conega el seu contingut i el de l’informe d’auditoria, a més ens preocupa que no conega el funcionament diari de l’empresa, com és el lloguer de la seua seu social i els impostos que cal pagar en transmetre la propietat d’un immoble. No entenem que dins de la política erràtica, de no concedir llicències d’activitat i d’obres dins del PEPRI, l’empresa municipal adquirisca unes parcel·les dins d’aquest entorn.”