Joan Ribó, portaveu del Grup Municipal de Compromís per València, ha declarat: “Estem molt contents de la rebuda que ha tingut la campanya de participació ciutadana a través de la web i de les xarxes socials de Compromís per València, ja que hem rebut, en total, més de 100 iniciatives que, a més, reflectixen perfectament les necessitats actuals de la ciutat”.

 

Compromís per València ha donat per finalitzat, hui dimarts, el termini per prendre part de la campanya de participació ciutadana #DebatVLC, en marxa des del passat dimecres 16 d’octubre, que ha consistit en arreplegar a través de la pàgina web i de les xarxes socials de Compromís, les propostes i inquietuds dels ciutadans per a traslladar-les al ple sobre l’estat de la ciutat de demà.

 

Les propostes han sigut de caires i temes molt diversos tot i que les més repetides han sigut sobre temes de neteja, sobre eines de participació ciutadana i sobre drets socials (acabar amb els desnonaments, exigir més taxes als bancs, etc…)

 

Compromís es dedicarà durant la jornada de hui a analitzar totes les propostes rebudes i a estudiar de quina manera traslladarà cadascuna d’elles a l’equip de govern: ja siga en el ple de demà, en les diferents comissions específiques de l’Ajuntament o a través d’altres mitjans.

 

Joan Ribó ha manifestat al respecte que: “totes i cadascuna de les propostes seran traslladades d’alguna o altra forma a l’equip de govern de la senyora alcaldessa Rita Barberà, cap se’n quedarà fora”.

 

Compromís ha lamentat que davant la gran demanda d’informació i el gran nombre de propostes que tenen les diferents associacions de veïns de la ciutat, l’alcaldessa sols haja fet que ignorar-los i practicar una única política unidireccional “d’ordene i mane” sense escoltar ningú.

 

Des de Compromís s’ha assegurat que si governen la ciutat de València la participació i la consulta ciutadanes seran un eix fonamental de la seua política.