Consol Castillo, regidora de Compromís “Rita Barberà considera que l’assignació de 4 milions d’euros per a l’ampliació del Museu Sant Pius Vé és la gran aportació dels PGE a València, quan ja van ser pressupostats al 2012”.

 

L’ampliació del Museu Sant Pius Vé ha sigut, segons Rita Barberà, el gran projecte del Govern de Mariano Rajoy per a la ciutat de València dins dels PGE de 2014. Des de Compromís creiem que aquesta consideració és conseqüència de l’abandonament del Govern Espanyol als grans projectes primordials per a la ciutat de València, com són el Parc Central i la Dàrsena del Port de València.

 

Als PGE del 2011 i 2012, es van assignar 700.000 € i 4 milions d’euros respectivament a l’ampliació del Museu de Belles Arts. L’ús partidista que Rita Barberà ha fet amb el museu, ha ocasionat que el projecte del quedarà per sempre limitat, ja que s’han eliminat algunes de les parts més interessants del projecte de rehabilitació, com el nou accés pel soterrani o el Saló Benlliure. El fracàs no ha estat només un fracàs dels polítics sino també social, un fracàs de tots els valencians que no hem pogut véncer les mentides de Rita Barberà.

 

L’entorn del Museu de Belles Arts es troba en una situació lamentable, des de Compromís exigim a Barberà l’adequació dels descampats dels voltants. Aquestos solars estan plens de deixalles i rosegadors, amb les molèsties per als veïns i la terrible imatge de València que es projecta als turistes que visiten el museu.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís: ”Rita Barberà considera que l’assignació de 4 milions d’euros per a l’ampliació del Museu Sant Pius Vé és la gran aportació dels PGE a València, quan ja van ser pressupostats al 2012. Des de Compromís exigim a Rita Barberà, que demostre la seua influència davant Rajoy, i que s’execute immediatament l’adequació de l’entorn del museu”