Reclamen una solució definitiva per als assentaments sedentaris que es desplacen per la ciutat

Després del recent desallotjament dels solars de Malilla, Compromís exigeix al Govern Municipal que netege els solars a l’entorn de cases i alquerías abandonades. La política urbanística de Rita Barberá ha portat a una situació límit, on s’acumula les escombraries i els rosegadors campen al seu paler, amb el risc afegit d’infeccions i transmissió de malalties. A aquest espai de la ciutat cabria buscar-li un ús ciutadà, per mantenir els solars en una situació de salubritat, com pot ser el d’horts urbans autogestionats pels veïns.

A més Compromís considera primordial solucionar de forma definitiva els assentaments de població marginada i sense recursos que es desplacen per diferents emplaçaments de la ciutat. Aquestes persones manquen d’accés als serveis bàsics, com són l’educació i els serveis socials. Quina localització ha buscat l’Ajuntament per al grup de persones desallotjades recentment en Malilla? Quina dotació extraordinària de serveis socials s’ha disposat per atendre’ls?


Pilar Soriano: “Els veïns estan cansats de promeses incomplides, de sentir-se abandonats per l’administració municipal, ostatges de la inoperància del govern de Rita Barberá per solucionar els greus problemes dels barris, és necessària la participació dels veïns i associacions per buscar una solució”
.