Castillo ha votat en contra dels Comptes Anuals del Palau de Congressos de l’any 2012, durant la reunió del Consell d’Administració que ha tingut lloc aquest migdia.

La regidora del Grup Municipal Compromís en l’Ajuntament de Valencia, Consol Castillo, ha votat en contra dels Comptes Anuals del Palau de Congressos de l’any 2012, durant la reunió del Consell d’Administració que ha tingut lloc aquest migdia. Castillo ha exigit explicacions al president del Consorci del Palau de Congressos i vice-alcalde de València, Alfonso Grau, i al director, José Salinas, per com han vingut falsejant, en els últims anys, els números del Palau de Congressos a fi de justificar l’ampliació. “Dels 800.000 guanys que van anunciar en març, hem passat a reconéixer en juliol unes pèrdues d’un milió i mig”.

Castillo, en les explicacions que ha rebut davant aquest fet, ha pogut constatar un canvi de filosofia a l’hora de fer números, ja que a partir d’ara l’equip directiu del Palau de Congressos ha optat per la prudència i la modèstia a l’hora de fer pressupostos, tancar balanços, etc. “El més greu de tot és que, amb les explicacions que he rebut, he pogut constatar que fins ara els gestors del Palau de Congressos estaven comptabilitzant ingressos a futur o altres en litigi, que ja veurem quan els cobren, a fi de justificar l’ampliació del Palau de Congressos. Per aquest motiu, per l’ús intencionat que han fet dels Comptes Anuals, des de Compromís hem decidit votar en contra”.

La regidora de Compromís ha assenyalat que, tot i que l’ampliació del Palau de Congressos està en suspens fins que no hi haja una millor substancial de la situació económica i el Palau torne a una situació estable des del punt de vista financer, “l’ampliació es demostra, dia rere dia, totalment innecessària, tenint en compte la delicada situació econòmica i, sobretot, que la Fira de València es troba en una situació límit. No és hora de fer ampliacions del Palau, sinó de fer una aposta decidida per donar-li viabilitat a la Fira. I, això, en efecte, no passa per ampliar el Palau”.