Joan Ribó: “És intolerable que després de tants anys on els veïns i comerciants han estat patint les greus molèsties ocasionades per la construcció de la línia 2, ara no es puga acabar el tram que queda per una falta absoluta de previsió feta pel Partit Popular. On està amagada l’Alcaldessa Barberà que no defensa els nostres veïns?”

Compromís considera un escàndol monumental les declaracions fetes hui a Les Corts per la Consellera d’Infraestructures Isabel Bonig, en què ha anunciat que la Línia 2 de Metro València no es pot finalitzar per manca de diners. Per al portaveu de la coalició d’esquerres, valencianista i ecologista “El cas de la línia 2 del metro és una estafa en tota regla a la ciutadania de València. Per posar només un exemple, quants anys duen suportant els veïns de la plaça de Bruges, al costat del Mercat Central, la construcció de la megaestació de metro que ara és inservible? Quants comerços han hagut de tancar per culpa d’eixa obra, que a més, ha deixat una plaça amb una imatge deplorable de zona d’obres? Quants llocs de treball s’han perdut per la incapacitat manifesta del Partit Popular de gestionar els assumptes públics?”

Des de Compromís, a més, exigim a l’Alcaldessa de València, Rita Barberà, que done la cara d’una volta. “Des de que el Partit Popular va arribar al govern central s’ha quedat muda. No diu ni una paraula per a reivindicar res. Quan governava Zapatero no parava de fer declaracions de denúncia: que si el govern no ens cedeix la Dàrsena, que si no ens dóna diners per al transport públic, que si no estima València i una infinitat de reivindicacions, que ara ja no fa. Ara ni dàrsena, ni Línia 2, ni túnel passant de l’AVE ni corredor mediterrani. Res de res. Està incapacitada per a governar perquè no para de dir que sí a tot el que li imposen de Madrid. I així no anem enlloc”,  ha declarat Joan Ribó.

Des de Compromís exigim que l’Alcaldessa isca immediatament a la llum pública i exigisca la finalització immediata de la Línea 2 del metro. “No valen excuses”, ha dit per finalitzar Ribó.