Soriano li ha reclamat a Bernal que procedisca a enviar una brigada de control de plagues i també a fer una visita al barri de Safranar i comprovar de primera ma la lamentable situació en la que es troba els solar del PAI de Patraix

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, ha comprovat aquest matí com un plaga de rates assota el Parc Infantil del carrer Músic Gomis, en l’entorn del PAI de Patraix, a partir d’una denúncia veïnal, que relatava com una famíla, cada dia, quan recull la seua fill de cinc any del CP Rodríguez Fornaos, es desplacen al parc infantil del Carrer Mestre Gomis i un d’aquests dies es va creuar amb una rata de dimensions considerables.

El dia 9 de Novembre aquesta mateix familia va tornar amb una càmera fotogràfica, per tindre proves gràfiques dels fets que Compromís hem denunciat. A menys de cinc metres d’un parc infantil hi ha un descampat completament ple de mala herba que arriba fins a l’alçada de l’esquena. Aquest descampat està infestat de rosegadors que posen en perill la salut dels nostres fills i filles menors d’edat als quals s’ha de protegir. Aquest parc es troba situat entre el C.P. Eliseo Vidal i el carrer Fra Juníper Serra del districte Patraix de València. Per la nostra seguretat i la de les nostres famílies aquest problema ha de ser tallat el més aviat posible.

Per això, Soriano li ha reclamat a Bernal que procedisca a enviar una brigada de control de plagues per tal de controlar-la el més prompte possible.

Soriano ha recordat que va presentar el passat Ple de setembre una proposta per a la creació d’un pla de xoc contra plagues i rates i la regidora de Sanitat, Lourdes Bernal, va negar el problema. Com es pot veure en les fotos que vos adjuntem, els veïns de Patraix estan patint allò que Bernal va negar en el ple i el que no pot negar hui, la seua incompetència manifesta i la nula capacitat de gestió.

Soriano ha invitat a la regidora Bernal, responsable del control de Plagues, a fer una visita al barri de Safranar i comprovar de primera ma la lamentable situació en la que es troba els solars del PAI de Patraix. “Només que faça un pas més enllà de les Grans Vies se n’adonarà d’una realitat, les rates en els nostres carrers, que no pot negar”.