Soriano: “Es va adonar la policia local que alguna cosa imprevist passava? No van veure que les portes estaven tancades i no es van preguntar el per què? ¿Sent un dia festiu, on la gent visita més els parcs, la policia no tenia previst patrullar el parc?

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, ha assegurat que des de Compromís no donem crèdit a la incompetència de la regidora de Parcs i Jardins, Lourdes Bernal, davant la situació viscuda en el dia d’ahir al Parc de la Rambleta i ha lamentat que li intente carregar el mort a la vigilant malalta del retard de sis hores en l’obertura de portes del mateix parc, per amagar la seva nul·la capacitat per gestionar la cosa pública i assumir els seus errors.

Soriano no es creu que la indisponibilitat de la treballadora sigui l’única causa per explicar aquest retard de sis hores. La regidora de Compromís s’ha preguntat si l’obertura d’un espai públic de més de 14 hectàrees pot dependre de la salut d’una treballadora. “Un espai com el de la Rambleta ha de tenir una única persona com vigilant?.

Soriano també s’ha preguntat que va fer les patrulles de la Policia Local i la Policia de Barri durant les sis hores que va estar tancat el parc. “Es van adonar que alguna cosa? No van veure que les portes estaven tancades i no es van preguntar el per què? ¿Sent un dia festiu, on la gent visita més els parcs, la policia local no tenia previst patrullar el parc?.

La regidora de Compromís ha criticat Lourdes Bernal per no dotar del personal necessari ni de les condicions laborals idònies per mantenir els jardins en un bon ús i estat, i per no coordinar ni els serveis municipals per evitar casos com els d’ahir.