Soriano:” Volem saber els motius, si hi ha informes que justifiquen que les fonts d’aigua de boca han d’estar sense funcionari perquè hi ha raons de causa major, si s’inclou dins d’una política de retallades”

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, ha preguntat a la regidora de Parcs i Jardins, Lourdes Bernal, per quins motius han estat sense funcionar les fonts d’aigua de boca del Jardí del Riu Túria, des del tram de les pistes d’atletisme fins al Jardí de Vivers, durant el mes d’agost i, almenys, fins aquest matí 11 de setembre, quan hem pogut comprovar que encara no funcionen (adjuntem imatge).

Soriano ha informat que han estat diversos els ciutadans que ens han fet arribar la queixa que aquestes fonts, en un mes d’agost del mes calorsos que es recorden, no funcionaven i, per tant, aquests ciutadans no podien beure, mentre feien la pràctica de l’esport. “Són centenars i centenars de ciutadanes i ciutadans els qui diàriament practiquen esport en aquest tram del riu. Que les fonts d’aigua de boca no hagen funcionat durant el mes d’agost és una irresponsabilitat des del punt de vista sanitari i trobem que difícilment inexplicable. Per això volem saber els motius, si hi ha informes que justifiquen que les fonts d’aigua de boca han d’estar sense funcionari perquè hi ha raons de causa major, si s’inclou dins d’una política de retallades o hi ha altres raons que no han fet públiques”.

Soriano ha exigit que es posen d’immediat en funcionament les fonts d’aigua de boca que encara hui no estan funcionant i, en tot cas, que no torne a passar d’ara endavant, perquè cap font d’aigua de boca deixe de funcionar justament en els mesos de màxima calor i quan per raons sanitàries més falta fan.