Ribó: “Al vídeo denunciem l’ús d’un cotxe oficial per a un ús privat per part d’un regidor. Hem substituït el nom de Domínguez, però demanem a Rita Barberà que ens aclarisca qui és el responsable d’aquest abús”

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, ha lamentat el dany personal que li haja pogut causar al regidor Miquel Domínguez per l’errada en el vídeo que hem distribuït a través de les xarxes socials i li demanem disculpes públicament per tot l’afer. Però amb la mateixa valentia, li demanem a a l’alcaldessa de València, Rita Barberà, que ens diga el nom del regidor que va al gimnàs de Beteró en cotxe oficial tots els dimarts i tots els dijous, per la vesprada. “Ens hem equivocat en la persona, però no en el fet. Perquè al capdavall des de Compromís hem volgut denunciar el privilegi que suposa usar el cotxe oficial per a usos privats, tal com l’any passat ja va passar amb la cadireta per als fills de Beatriz Simon, com el cas que denunciem, com molts altres que anirem fent públic en els propers dies, regidors que utilitzen als escortes com a assistents per a carregar bolses del supermercat, o portar els fills a l’escola, etc”.

Exigim a Barberà que elimine els cotxes oficials per evitar pràctiques que deixen en evidència els nostres governants. “Volem saber qui era el regidor que el dia 10 de maig, dijous, a les 18:36 de la vesprada va utilitzar el cotxe oficial per anar al gimnàs de Beteró, Verge del Carme, i el cotxe estava aparcat en un gual reservat per a l’eixida de vehicles d’emergència”, tal com es pot veure a la imatge que vos adjuntem.

Cal recordar que en el vídeo que hem distribuït, el cotxe aparca al mateix lloc que a la fotografia que vos enviem ara mateix i que es troba al Poliesportiu de Beteró. Lamentem la poca valentia del regidor del PP que no ha fet un pas avant per haver dit que és ell i no Domínguez, el protagonista del vídeo. Cal tindre en compte, a més, que estes imatges ens les fan arribar ciutadans indignats que estan farts dels comportaments censurables com aquest.

Des de Compromís hem comprovat que el Ford Mondeo, de color obscur, matrícula 0925 GPD, és un dels cotxes oficials que fan servir els regidors de l’Ajuntament de València. També tenim imatge d’un altre cotxe, en el mateix lloc però en un altre dia, amb matrícula 0920 GPD. “Aquestes pràctiques de mitjans públics per a fins privats, a càrrec dels impostos dels valencians, són habituals i demanem a Rita Barberà que pose fre a tot aquest malbaratament de recursos”.

El grup municipal Compromís va demanar la passada setmana que es cancelara el procés per a la renovació dels cotxes oficials, 17 cotxes berlina, per un valor de 388.000 euros per evitar, justament, el que estem denunciant.

Joan Ribó ha assenyalat que no tenim previst retirar el vídeo, que perquè el vídeo té total vigència. “Al vídeo denunciem l’ús d’un cotxe oficial per a un ús privat per part d’un regidor. Hem substituït el nom de Domínguez, però demanem a Rita Barberà que ens aclarisca qui és el responsable d’aquest abús”