Els regidors del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, Consol Castillo i Pilar Soriano, ha iniciat aquest matí en Benimaclet una ronda de visites als barris de València a fi de “conéixer la realitat de cada barri i les inquietuds dels qui l’habiten, saber de primera ma quines són les seues necessitats quotidianes i què podem fer, des del nostre grup, per a millor la seua qualitat de vida”.

Ribó ha explicat que la visita del seu grup ha començat a migdia, en la Junta Municipal d’Exposició, on acompanyats per representants de l’Associació de Comerciants i altres entitats del barri, han fet un primera presa de contacte. “Després hem assistit a la inauguració del Centre Municipal per a Persones Majors Dependents ‘L’Alquería de la Purísima’, un centre social que, tot i portar en funcionament uns mesos, l’ha inaugurat l?alcaldessa Barberà. Un fet que hauria de passar més vegades durant la legislatura, ja que falten equipaments al barri”.

A la vesprada, els tres regidors del Compromís han mantingut una reunió de treball amb l’Associació de Veïns per comentar diversos temes d’actualitat que afecten Benimaclet, com el mal estat del servei de la neteja, que presta l’Ajuntament, en els col·legis públics del barri. El portaveu del Compromís ha manifestat que”ens hem preocupat per l’estat dels equipaments en matèria de sanitat, educació i serveis socials i, sobretot, pels que falten al barri, per l’estat dels solars buïts també. Ens preocupa moltíssim les queixes dels pares i mares davant l’estat de la neteja de les escoles públiques. Ens preocupa moltíssim la degradació a la qual sotmeten l’escola pública”.

Ribó s’ha mostrat orgullós del teixit social i cívic de Benimaclet i, sobretot, del seu compromís amb la lluita per un barri viu. El portaveu del Compromís s’ha compromés a traslladar al regidor d’Urbanisme que “cal una major determinació per part de l’Ajuntament de València, davant el BBVA, per mantindre i potenciar el projecte d’horts urbans que, en Benimaclet, són una realitat que s’ha de traslladar a tota la resta de barris. El govern de Barberà ha de ser més contundent davant el BBVA en la defensa d’aquest projecte”.