Castillo: “li demanem al senyor Grau que millore les formes en les seues respostes, que siga més cortés i entenga que la feina de l’oposició és preguntar i la seua obligació, la de respondre en unes formes millors”

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, ha lamentat el tracte despectiu i displicent del vice-alcalde de València, Alfonso Grau, en la resposta que ha rebut per escrit a les preguntes que “vam presentar sobre la Mostra de Cinema, després que l’equip de govern l’haguera suprimit en setembre passat”.

Castillo ha explicat que Alfonso Grau (tal com podeu veure en l’arxiu que adjuntem) ha usat 13 paraules per a respondre 5 preguntes sobre la Mostra de Cinema. “Ni a una mitjana de tres paraules per resposta, no serà per esforç ni ganes ni dedicació, la d’Alfonso Grau”, ha assenyalat la regidora del Compromís, qui ha acusat a Grau i el seu grup d’assessors de tindre “o bé peresa mental per a respondre o bé una falta absoluta de respecte a la tasca que l’oposició té encarregada per la ciutadania, que és el control a l’acció de govern. Siga com siga, “li demanem al senyor Grau que millore les formes en les seues respostes, que siga més cortés i entenga que la feina de l’oposició és preguntar i la seua obligació, la de respondre en unes formes millors”.

La regidora del Compromís ha assenyalat que llegir la resposta a la pregunta 5 ja demostra que ni tant sols els preocupa la coherència o la concordància, ni les més mínimes normes de sintaxi.

D’altra banda, Castillo ha considerat que “les respostes de Grau són dessoladores en el sentit que confirmen que l’equip de govern no tenia alternativa a la Mostra i que han fet un mal ús dels recursos públics ja que reconeixen que s’han gastat 5,147 euros per a la Mostra del 2012, que no es celebrarà”.