Ribó: “L’obsessió de Barberà en destruir el Cabanyal la situa en plantejaments del segle passat. El Tribunal Suprem ho ha dit ben clar. Qui actua arbitràriament i envaiex competència alienes és l’alcaldessa Barberà i ningú més”.

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, ha indicat que la sentència del Tribunal Suprem que desestima la querella de la senyora Barberà, alcaldessa de València, contra la ministra de Cultura, posa de manifest un fet cada vegada més evident. “Que no guanya cap pleit de tots els que ha posat en el Cabanyal, en la seua mania de destruir el barri del Cabanyal”.

Ribó ha assenyalat que “a més de tots els altres motius, vull dir-li a la senyora Barberà que el seu pla cada vegada és més il·legal, cada vegada està més lluny no només de qualsevol consideració social i política, que de sobra són conegudes, sinó de tota la legislació aplicable en matèria d’urbanisme”.

“L’obsessió de la senyora Barberà en destruir el Cabanyal –segons Joan Ribó– la situa en plantejaments del segle passat. El Tribunal Suprem ho ha dit ben clar. Que qui actua arbitràriament i envaiex competència alienes és l’alcaldessa Barberà i ningú més”.