Ribó: “la falta de carinyo cap a Barberà és l’evidència més palmària de la pèrdua de pes polític que li ha suposat la dimissió del seu amic i afillat, Francisco Camps, al davant de la Generalitat i també en la direcció del PP valencià”.

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, ha manifestat que la renúncia de Rita Barberà a formar part de les llistes del PP per al Congrés demostra “el poc interés de l’actual alcaldessa en el dia a dia de l’Ajuntament. Si haguera tingut interés real, no se li haguera ocorregut fer tot l’espectacle que ha fet. De fet, no li ha importat plantejar-se deixar l’alcaldia per aconseguir un lloc a Madrid”.

Ribó ha assenyalat que “l’alcaldessa, amb les declaracions de hui, ens recorda la faula de la rabossa i el raïm, la de ‘no vull el raïm, que està verd’, en no ser capaç la rabosa de menjar-se el raïm. Sembla que l’alcaldessa no tenia madures les seues pretensions de saltar a Madrid. Si no, no ens expliquem, l’anunci i la renúncia, deixant en evidència que no li ha importat deixar al peu dels cavalls el càrrec d’alcaldessa de València”.

El portaveu del Compromís ha atribuït “la falta de carinyo” cap a la senyora Barberà com “l’evidència més palmària de la pèrdua de pes polític que li ha suposat la dimissió del seu amic i afillat, Francisco Camps, al davant de la Generalitat i també en la direcció del PP valencià”.

Per a Joan Ribó, “Rita Barberà és conscient que, cada dia més, forma part d’una generació política del PP ja amortitzada i passada de moda, sense impuls polític i sense cap tipus de visió de futur. Cada dia més, la senyora Barberà és una personalitat política a la qual cal buscar-li un substitut. Aquesta ha de ser la legislatura de la fi de Rita Barberà”.