Castillo: “des del mateix dia que la SVPAP va prendre la decisió de prescindir del gerent que el Partit Popular els havia imposat, Lourdes Bernal s’ha dedicat a desprestigiar-los a fi d’arribar a la situació actual”.

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, li ha exigit a la regidora de Sanitat, Lourdes Bernal, que deixe de desacreditar la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP) i frene d’una vegada per totes l’estratègia de persecució política que ha ordit contra esta societat “amb la única finalitat d’afavorir el seues amics”.

Castillo ha assenyalat que “des del mateix dia que la SVPAP va prendre la decisió de prescindir del gerent que el Partit Popular els havia imposat, Lourdes Bernal s’ha dedicat a desprestigiar-los a fi d’arribar a la situació actual”.

La regidora del Compromís ha acusat l’equip de govern del Partit Popular d’ofegar econòmicament la Protectora “de manera que la SVPAP s’ha vist obligada a renunciar al conveni que tenien subscrit amb l’Ajuntament i a traves del qual prestaven un encomiable servei. En cap cas compartim els qualificatius de mala gestió que està llançant Lourdes Bernal”.

Castillo li ha exigit a Lourdes Bernal “que siga mes democràtica en la ressolució dels conflictes. Ningú entén tota la estratègia de confrontació de l’equip de govern del PP contra la SVPAP només per defensar la figura del gerent que els van imposar a la Protectora. No és motiu suficient per a que ofegue a una entitat que durant tants anys ha realitzat una feina encomiable”

Castillo, en tot cas, ha anunciat que el seu grup preguntarà en el proper ple què passarà amb els treballadors que actualment presten els seus serveis en el Centre d’Acollida de Benimàmet.