Aquest és un del compromisos que Castillo ha agafat després d’haver mantingut una reunió de treball amb l’Associació de Veïns de Sant Marcel·lí

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, ha informat que el seu grup demanarà l’homologació de les tarifes ordinàries i de les targetes or del Bus Orbital amb les de l’EMT. Aquest és un del compromisos que Castillo ha agafat després d’haver mantingut una reunió de treball amb l’Associació de Veïns de Sant Marcel·lí, per tractar temes relatius a les infraestructures educatives, culturals i, en especial, al trànsit i el transport.

Consol Castillo també li ha exigit a Ferrocarrils de la Generalitat la immediata execució del Tramvia Orbital, que ha de substituir l’actual Bus Metrorbital, “de gestió privada”, i també la línia de tramvia que comunique Sant Marcel·lí amb les línies de Metrovalencia.

La regidora del Compromís ha manifestat que “un dels grans dèficits que té el barri de Sant Marcel·lí és el de la mobilitat, la connexió en transport públic amb els diferents barris i serveis de la ciutat. Dèficit que caldrà solucionar en esta legislatura. Per al Compromís, aquesta serà una de les prioritats de treball. Homologar les tarifes del Bus Orbital i la EMT és una qüestió de sentit comú. Del contrari, s’està demostrant que el PP està fent proves, a costa dels veïns de Sant Marcel·lí entre altres, per veure si és rendible la privatització de determinades línies de transport públic”.

En aquesta línia de millorar la mobilitat del barri de Sant Marcel·lí, Castillo demanarà la prolongació de la línia 18 de la EMT fins al Cementeri i el Crematori, per a costar els veïns de la zona al Centre d’Especialitats de Montolivet, a les urgències d’atenció primària de la Font de Sant Lluís, i al Campus de Tarongers i la Politècnica.