Joan Ribó ha insistit en la necessitat de revitalitzar el barri del Cabanyal “de la única forma sensata possible, front a la destrucció que proposa el PP, nosaltres proposem inversions per al manteniment el seu teixit urbà”.

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, li ha exigit a l’alcaldessa Barberà que abandone el to crispat, prepotent i xulesc que ha fet servir en la seua intervenció d’aquest migdia. “El dissabte passat –ha assenyalat Ribó– li vam demanar  diàleg institucional i, sobretot, diàleg ciutadà. En la seua intervenció, l’alcaldessa ha estat desafortunada i lluny de fer una crida al diàleg institucional i ciutadà, s’ha comportat com una autèntica hooligan”.

El portaveu del Compromís ha insistit en la necessitat de revitalitzar el barri del Cabanyal “de la única forma sensata possible, front a la destrucció que proposa el PP, nosaltres proposem inversions per al manteniment el seu teixit urbà que fan d’aquest indret una peça única del patrimoni dels valencians”.

Finalment, i després de la intervenció de l’alcaldessa Barberà, Ribó s’ha reafirmat en la seua idea de preguntar-li que explique quant ens ha costat els capritxos de la senyora Barberà en advocats. “Volem que Barberà done tota la informació detallada sobre els impostos de les valencianes i valencians que es destinen als advocats per defensar la causa de Barberà, la de la destrucció del Cabanyal, una estratègia que, diga el que siga, no està comptant amb el suport de les sentències judicials”.