·        Papi Robles denuncia que Catalá ha enfrontat a les entitats LGTBI, ha eliminatel servici Infosex, ha eliminat els guardons “Dones de la festa” i la jornada de lideratges empresarials femenins.

La portaveu de Compromís en l’Ajuntament de València, Papi Robles, ha denunciat que les polítiques de Catalá van en el camí totalment contrari a fomentar la igualtat: “està oblidant-se completament de les dones en la seua acció de govern”. Com a exemple, Robles, ha posat l’anul·lació d’incorporar a quatre agents d’igualtat i huit promotores d’igualtat assignades per l’anterior govern a través del contracte programa.

Per a Robles “és lamentable que els valencians i valencianes hagem d’assistir cada pocs dies a la pallassada de la setmana d’este govern municipal. La senyora Catalá té totalment descontrolat al seu govern. La polèmica de hui són les polítiques d’igualtat que el PP diu estar assumint de les regidories de VOX, però la realitat és que no estan assumint res”.

Robles ha denunciat que Catalá s’ha enfrontat a les entitats LGTBI, que han eliminat les referències a la violència de gènere, que el govern ha votat en contra de prendre mesures contra l’LGTBIfòbia, que han suspés els guardons Dones de la festa i han eliminat el jurat paritari en les falles, la jornada de lideratges empresarials femenins o el servici Infosex. “Tot això demostra la renuncia del PP –sense ajuda de Vox- a continuar apostant i innovant en polítiques d’igualtat”, ha assenyalat Robles.

Per a Compromís és essencial que “posen fi a deixar a la ciutat en ridícul i que no fingisquen que hi ha diferències en com afronten la igualtat, perquè PP i VOX són exactament el mateix”.