La portaveu de Compromís en l’Ajuntament de València, Papi Robles, ha criticat que la “la senyora Català és una alcaldessa totalment dèbil, amarrada a l’extrema dreta per a poder governar. I ara que l’extrema dreta li dona l’esquena, el que vol és responsabilitzar-nos a la oposició de la seua nula capacitat de governar esta ciutat”.

A més, ha dit que, a banda d’això “el que volem és documentació, que se’ns explique amb transparència quina és la proposta que s’està negociant. Perquè, fins ara, el que hem escoltat són declaracions en una línia i documents en una línia completament diferent a la que s’estava afirmant”.


Papi Robles ha assenyalat que “per a Compromís és important que l’estadi done resposta a un estadi de cinc estrelles que siga útil per a tota la ciutadania i, en concret, per a l’afició del València Club de Fútbol. I s’han de tindre garanties que esta obra se va acabar”.


“Per tant, demanarem una auditoria sobre el cost d’este estadi per a que d’esta manera se puguen aplicar avals bancaris que haja de dipositar el València Club de Fútbol per poder començar estes obres”, ha explicat Robles.

“Entenem que Peter Lim ja va demostrar que no és de fiar i que no es pot garantir que vaja a acabar esta obra, i això es pot garantir única i exclusivament en amb els avals bancaris, tal i com deia la senyora Català quan era oposició”, ha advertit la portaveu valencianista.


Finalment, ha dit que “per a compromís, és fonamental que València tinga un estadi a l’altura de les seues necessitats i que el València Club de Fútbol no caiga en bancarrota per una operació urbanística de Peter Lim de la mà, i permesa, per la senyora Català i i tots els seus negocis a porta a tancada”.