L’Ajuntament de València contracta la redacció del projecte del nou ambulatori d’assitència primària del Perellonet

L’Ajuntament de València traslladarà l’actual consultori mèdic del Perellonet, situat en un local de reduïdes dimensions, a l’edifici de les antigues escoles del poble, després d’haver arribat a un acord amb la Conselleria d’Educació  per al canvi d’ús de l’espai.

D’esta manera, l’Ajuntament ha contractat la redacció del projecte per a executar les obres necessàries per tal de traslladar l’ambulatori de la seua ubicació actual fins a este edifici, de tamany i prestacions «molt superiors». La regidora de Pobles, Consol Castillo, ha assegurat que «es tracta de donar resposta a una reivindicació històrica de la població del Perellonet. D’esta manera dignificarem l’atenció sanitària que reben els veïns i veïnes de la localitat i donem ús a un edifici que a dia de hui estava tancat».

La mesura descongestionarà l’actual centre de salut en els mesos d’estiu, en els que la població del Perellonet es multiplica considerablement. Amb este espai «més gran i amb més dependències» es pretén evitar les cues de la temporada alta de la població del Perellonet. 

Castillo ha dit que «és important anar desbloquejant velles reivindicacions ciutadanes dels pobles de València, ja que paguen els mateixos impostos que la resta de la ciutadania i mereixen, també, instal·lacions dignes com esta que hui comencem a tramitar». Finalment, la regidora Castillo ha agraït la tasca a l’alcaldessa de El Perellonet, Laura Felip, «per a aconseguir este canvi».

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *