El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha presentat la nova forma de pagament amb targeta per als autobusos de l’EMT. Esta innovació s’aplicarà inicialment als autobusos de les línies 25 i 95, les dos línies més concorregudes, per a ampliar-la posteriorment a tota la flota. Grezzi considera que «es tracta d’un abans i un després en el transport col·lectiu a nivell internacional».

Els usuaris que paguen amb targeta tindran un 15 % de descompte respecte a l’euro i mig que costa. D’esta manera, es fomentarà esta nova iniciativa que modernitza el transport públic i oferix una major accessibilitat a la ciutadania.

Este mètode de pagament s’instaurarà a mitjans d’abril, i afavorirà l’ús d’esta forma de transport públic per part dels turistes gràcies a la comoditat i immediatesa del nou servici. «Es tracta d’oferir una alternativa als usuaris, a més de facilitar la fluïdesa i evitar el temps perdut en la compra de bitllets individuals que provoca constants retards en el trajecte.»