El procediment per contractar l’empresa que executarà la nova zona de socialització per a gossos, que l’Ajuntament ha planificat en els carrers Ador i Figuereta del Poble de Castellar-Oliveral, ja està obert, tal com ha informat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La licitació d’este nou espai compta amb un pressupost de 59.636,50 euros i un termini d’execució de l’obra de 60 dies. Este espai per a gossos tindrà 648 metres quadrats, inclourà un camí d’accés de dos metres d’ample, fet amb formigó imprès, des de la calçada del carrer Ador, que acabarà en una plataforma de formigó imprès de 24 metres quadrats que facilitarà l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, la resta de la superfície serà de terra de morter.

La zona canina anirà delimitada per tanca, i per evitar olors i humitejar la terra, s’instal·larà una font, cinc bancs de fusta, dos paperetes amb dispensadors de bosses, una placa amb les normes d’ús de la zona canina, cinc pals perquè els gossos orinen i cinc arbres per dotar l’ombra amb nous escocells i tanca per a protegir-los de els miccions dels gossos.

La regidora Pilar Soriano ha dit que “per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de Parcs i Jardins. Esta intervenció millorarà i dignificarà este espai de Castellar-l’Oliveral”.