Ribó rep a part de l’equip de la sèrie de televisió El Embarcadero, que ha sigut rodada a l’Albufera

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa Albufera, Sergi Campillo, ha rebut  a l’Ajuntament de la ciutat a part de l’equip de la sèrie de televisió El Embarcadero, que ha sigut rodada a l’Albufera. L’alcalde ha compartit les experiències del rodatge amb els directors, Álex Pina i Esther Martínez; l’actor, Álvaro Morte; les actrius Verónica Sánchez i Irene Arcos, i el cap de ficció de Movistar, Domingo Corral.

Joan Ribó ha mostrat la seua satisfacció perquè este rodatge «posa en valor a la ciutat de València i paratges tan característics com és el nostre parc natural: un ecosistema únic, emblema de llauradors i pescadors, de gran biodiversitat, que destaca per la seua espectacularitat visual». L’alcalde ha obert la porta a totes aquelles produccions cinematogràfiques o televisives «que es facen ressò d’una ciutat com València, amb tants llocs per descobrir i conèixer», i ha donat «la benvinguda a tot l’equip artístic, tècnic i de producció d’una ficció com esta que espera que arribe a tot el món».

Arxivat en: 2019, Ajuntament, Albufera, Joan Ribó, Sergi Campillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *