La primera edició dels Premis Implica’t distingix cinc empreses i entitats per contractar persones amb discapacitat intel·lectual

L’Hemicicle municipal ha acollit el lliurament de la primera edició dels Premis Implica’t, que reconeixen el treball de cinc empreses i entitats a favor de la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual empadronades a la ciutat de València. El Consistori ha rebut un dels guardons per la convocatòria d’una borsa d’ocupació amb un torn reservat a aspirants amb diversitat funcional, al qual s’han presentat 329 candidats. Durant l’acte també s’han concedit els XXIII Premis del Certamen de Targetes de Nadal elaborades pels usuaris i usuàries dels cinc centres municipals per a discapacitats intel·lectuals.

En el marc del Dia Internacional de la Discapacitat Intel·lectual, «enguany l’Ajuntament ha llançat la primera convocatòria dels Premis Implica’t, que distingixen aquelles empreses, fundacions, ONG, cooperatives i també Administracions Públiques que han incorporat al seu ADN el compromís de la normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual», ha manifestat la regidora de Benestar Social, Consol Castillo, qui ha presidit l’acte. L’alcalde, Joan Ribó, ha felicitat i ha agraït la tasca desenvolupada per la cooperativa Sercoval, la Fundación Espurna, l’ONG Plena Inclusión Comunidad Valenciana i les empreses Mapubli i Arroz Dacsa, que han rebut este reconeixement.

En la categoria d’Administracions Públiques, el Consistori ha sigut guardonat per la constitució d’una borsa de treball de subaltern/a amb un torn reservat per a persones amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada, les bases de la qual va aprovar la Junta de Govern Local el passat 15 de març. El regidor de Personal, Sergi Campillo, ha recollit l’escultura ceràmica dissenyada per a l’ocasió per la secció d’Imatge Corporativa de l’Ajuntament i realitzada per usuaris i usuàries dels centres municipals d’ocupació. L’edil, que ha apostat per «polítiques d’inclusió transversals que impregnen tots els servicis», ha informat que 329 persones amb diversitat funcional s’han presentat a la convocatòria. La setmana que ve es publicaran en el web municipal les llistes d’admesos i exclosos i està previst que l’examen siga a principis del pròxim any.

 

 

 

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Benestar Social, Consol Castillo, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *