L’Ajuntament incorpora 34 subalterns per reforçar els servicis de Mercats, Educació, Museus i Servicis Socials

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha informat que l’Ajuntament ha incorporat un total de 34 subalterns a diferents servicis municipals a través del pla d’ocupació municipal per a majors de 55 anys, iniciativa de la Regidoria d’Ocupació. «Estes 34 persones que s’incorporen durant nou mesos a treballar en la institució tindran la tasca de millorar la vida dels veïns i veïnes de la ciutat a través del seu treball diari», ha dit Campillo.

Així, el servici d’Educació és el més beneficiat d’esta iniciativa en incorporar 12 persones, seguit del de Mercats, amb deu persones, Servicis Socials, amb cinc incorporacions, i Ocupació i Patrimoni Històric, amb 3 persones. Finalment, el servici de Patrimoni incorpora un nou subaltern.

El total de subalterns en estos sis servicis al juliol de l’any 2015 era de 276 persones, mentre que a dia de hui, comptant estes incorporacions, sumen un total de 317 persones, la qual cosa suposa un augment del 14,85%.

Campillo ha destacat «la importància d’estes incorporacions pel fet de donar oportunitats a la generació oblidada, de majors de 55 anys, que es van quedar fora del mercat de treball durant la crisi». I, també, «per anar pal·liant la falta de personal a la que va condemnar l’anterior equip de govern a tots els servicis municipals, que redundava en una pitjor atenció i prestació de servicis a la ciutadania; una situació que ja està canviant».

Arxivat en: 2018, Administració, Ajuntament, Sergi Campillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *