Parcs i Jardins acaba l’obra de remodelació de la plaça central de Mauella

La regidioria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ha finalitzat dins del temps establert l’obra de remodelació de la plaça Sant Benet de Mauella.

La intervenció ha consistit en la renovació del paviment de la zona enjardinada ja que el paviment anterior es trobava en mal estat. S’han eliminat les barreres arquitectòniques en els quatre accessos al jardí i a la zona central s’ha demolit la solera de formigó quarterada i s’ha executat una nova amb formigó imprès.

També s’ha actuat en la il·luminació desmuntant els dos fanals que hi havia i s’han instal·lat dos nous situats sobre la font, en este cas de ferro forjat. La regidoria ha instal·lat quatre bancs nous amb llistons de fusta tropical i potes de fosa de ferro dúctil acabat en martelé. A la font s’ha reposat l’escut de granit per un de nou.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que «per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de Parcs i Jardins. Esta intervenció millora i dignifica un espai central del poble de Mahuella. Un poble de València ciutat que es conforma precisament prenent coma referència esta plaça, al nord de la qual hi ha l’església, i les cases que l’envolten».

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Parcs i Jardins, Pilar Soriano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *