Comencen les obres de reordenació de les instal·lacions de l’Ajuntament de Massarrojos

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Govern Interior, ha començat les obres de l’Ajuntament de Massarrojos amb l’objectiu de rehabilitar i adequar les instal·lacions municipals a les noves necessitats de la ciutadania. El projecte va ser elegit pels veïns i veïnes dels Pobles del Nord de València en els segons pressupostos participatius duts endavant pel Govern de la Nau.

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha destacat la importància d’estes obres de remodelació a l’alcaldia d’un dels pobles de València. «Esta rehabilitació està determinada per la votació dels veïns i veïnes de Massarrojos en els pressupostos participatius de l’any passat. Es tracta, de fet, d’una actuació llargament demanada per la ciutadania, atés que en este edifici municipal hi ha diversos servicis que compartixen espais, com ara l’aula de lectura, la Policia Local o les dependències d’Alcaldia».

Campillo ha afirmat que estes obres, dissenyades amb la participació de l’alcalde de Massarrojos, «permetran a este poble del nord de València tindre unes instal·lacions adequades i dignes per a poder ser utilitzades per tots els seus veïns i veïnes».

Per la seua banda, l’alcalde de Massarrojos, Carles Verdeguer i Molins, ha incidit en el fet que «les obres donen resposta a una demanda per part de la ciutadania, associacions i Alcaldia de modernitzar i adaptar les nostres instal·lacions públiques a les necessitats que tenen els seus veïns i veïnes», i ha mostrat la seua satisfacció per la materialització del projecte. «Es modernitza tota la part administrativa de l’edifici i el consultori mèdic, es crea un espai propi per a la Policia Local, naix un espai exclusiu per a l’Agència de Lectura i s’adapta l’espai de la Universitat Popular».

Les obres de rehabilitació i reordenació consistixen en l’adequació de les instal·lacions per a dotar-les dels espais suficients que els veïns i veïnes reclamaven per a poder realitzar activitats per part de les diferents associacions de Massarrojos. El pressupost d’adjudicació de les obres ascendix a 183.281,57 €, IVA inclòs, i el termini d’execució de l’obra són 4 mesos.

Campillo ha afirmat voler incidir «en l’aposta ferma que fa el Govern de la Nau per invertir i per dignificar la vida dels veïns i veïnes dels nostres pobles, tant els del nord com els del sud, com a Benimàmet i Beniferri. De fet, l’aposta és tan evident que ha sigut este govern qui ha creat les juntes de districte dels pobles de la nostra ciutat després de dècades d’ignorar les peticions de major autonomia i de major acostament dels servicis municipals a estos pobles de València». A més, ha remarcat que «seguirem invertint en ells per a dignificar la seua qualitat de vida, per a equiparar-la a la que tenen els veïns i veïnes dels barris de la nostra ciutat i a més perquè creiem que tenim un deute històric amb estes localitats que han sigut tants anys abandonades per l’equip de govern anterior i que ara veuen per fi que un govern progressista està atenent les seues sol·licituds de millora».

L’edil ha explicat que «el Govern de la Nau té clar que la ciutadania dels pobles de València mereix ser ciutadania de primera i per això estem fent tot un seguit d’inversions des que arribàrem al govern per a dignificar-los i per a posar-los en valor tal com sempre hauria d’haver sigut». En esta mateixa línia, Verdeguer ha assenyalat que «totes estes millores denoten una bona gestió per part del govern del cap i casal que està fent inversions importants als pobles de València millorant així la seua qualitat de vida. Són llocs singulars de la ciutat amb entitat pròpia que cal potenciar i protegir».

 

 

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Sergi Campillo, Trànsits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *