Per segon any consecutiu la Nit del Ninot permetrà visitar este divendres l’Exposició del Ninot, al Museu de les Ciències de València, en un horari ampliat que arribarà fins les 2:00 de la matinada de dissabte. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha destacat que “amb esta celebració potenciem les visites a esta cita ineludible de les Falles”.

Enguany l’horari de la Nit del Ninot s’amplia encara més respecte a l’any passat i les portes estaran obertes fins les 2 de la matinada. Abans però, a la mitjanit, actuarà el Cor de Berklee València Singers, dirigit per John Levitt. Serà un atractiu més per a “una nit on valencians, valencianes, fallers, falleres i turistes podran gaudir del gran treball dels artistes fallers”.

Fuset ha destacat la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències en esta iniciativa i ha fet una crida perquè ningú es perda “esta gran exhibició d’art, on totes i tots tenim l’última paraula per a decidir amb els nostres vots quin ninot s’ha de salvar del foc la nit de Sant Josep”. El regidor també ha volgut posat en valor que “les Falles són art i amb esta iniciativa equiparem l’art faller amb el costum dels grans museus de tot el món d’obertures nocturnes per a arribar a nous públics”.

L’adquisició de les entrades es manté igual que per a la resta de dies i es podrà fer via online o presencialment. L’horari d’obertura, per tant, per a este divendres serà de 10 del matí fins les 2 de la matinada de dissabte.