L’Ajuntament potencia les dues llotges de peix municipal

La regidora d’Agricultura i Horta, Consol Castillo, ha mantingut una trobada amb una representació de pescadors francesos de les regions de la Bretanya i Marsella, i amb representants de la Confraria de Pescadors del Palmar. Castillo ha explicat que “la Regidoria d’Agricultura té un gran interés en promocionar el peix de les dos llotges de la ciutat (la de València i la del Palmar) d’igual manera que fem amb els productes de l’horta, per exemple, amb activitats com de la de l’horta a la plaça. I és que impulsar el producte fresc de les nostres llotges entra plenament en l’estratègia del govern municipal de potenciar al màxim els productes de proximitat”.

La regidora ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament de potenciar les dos llotges municipals i per això la visita dels pescadors francessos s’ha aprofitat per intercanviar experiències i estudiar altres models que poden ser molt profitosos per la ciutat de València.

Arxivat en: 2018, Agricultura, Ajuntament, Consol Castillo, Horta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *