El Palau de la Música rep la distinció de la marca Meditarranew Musix en FITUR

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lliurat  l’acreditació de la marca Mediterranew Musix al Palau de la Música, en un acte on també s’han lliurat més distincions, entre d’altres les de la marca Mediterranew Fest. El Palau de la Música està present en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, en el marc de l’espai de l’Agència Valenciana de Turisme on la música té un protagonisme fonamental, en especial la música dels festivals i en directe.

 La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat que “estem treballant perquè el Palau de la Música lidere l’impuls del turisme musical de la ciutat, oferint per una banda l’excel·lència que ens caracteritza i apostant per noves i atractives propostes, però també implicant els nostres grans professionals del teixit productiu valencià”.

La programació d’abonament internacional i de l’Orquestra de València, el  Festival de Jazz, i els nous cicles de rock, pop, jazz i grups emergents formen part d’esta oferta.  En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que “volem fer de València un  referent internacional i crear marca, atraure el turisme musical i posicionar-nos dins les agendes i mapes turístics per a ser reclam cultural internacional”.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello, Palau de la Música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *