València acull distingeix a Mercavalència per la seua col·laboració

L’entitat València Acull, espai solidari d’aprenentatge intercultural i lluita contra el racisme i l’individualisme insolidari, ha reconegut a Mercavalència per col·laborar amb els diferents projectes que realitzen. Així, el dimecres, la directora adjunta de Mercavalència, Rosa Martínez, va arreplegar el diploma que València Acull va lliurar a les diverses entitats, empreses i persones col·laboradores.

Des de Mercavalència s’ha traslladat a València Acull l’oferiment a seguir col·laborant des del seu àmbit d’actuació “Treballar per l’alimentació sostenible és una de les prioritats de Mercavaléncia i promocionar estos valors a través d’organitzacions com València Acull forma part d’eixes prioritats marcades pel Pacte de Milà”, ha exposat Carlos Galiana, president de Mercavalència i regidor de Comerç.

Durant l’acte es van estrenar els curts documentals “Refugiats a València” realitzats per La Cosecha Audiovisuals i la mateixa entitat. En ells, a través dels testimoniatges en primera persona d’alguns dels refugiats, es dóna a conèixer part de la labor que València Acull realitza.

 Respecte a este suport, Rosa Martínez, directora adjunta de Mercavalència, ha assegurat que “col·laborant amb València Acull es contribueix a donar visibilitat al seu treball, les entitats que tenim veu hem de contribuir a difondre estes bones pràctiques en matèria d’immigració”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Carlos Galiana, Mercavalència, Regidoria de Comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *