Els col·legis públics reben el llibre La Tira de Comptar

Mercavalència ha entregat a tots els col·legis públics de la ciutat el llibre La tira de comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat, obra fotogràfica de José Luis Iniesta. Durant la presentació en el Saló de Cristall de l’Ajuntament el passat mes d’octubre, l’alcalde Joan Ribó va expressar el seu interés perquè tots els escolars conegueren el funcionament de la tira de comptar. Ara, el llibre editat amb motiu de València Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible forma part del fons bibliotecari de tots els col·legis públics de la ciutat i pobles de València.

Juntament amb l’exemplar del llibre, els col·legis han rebut una carta del president de Mercavalència, el regidor Carlos Galiana, animant el personal docent a donar a conéixer a l’alumnat l’horta periurbana de la ciutat, el sistema de canal curt de comercialització que suposa la tira de comptar i els protagonistes de tot açò: els nostres agricultors.

El llibre acompanya dotze dels agricultors que cada nit acudixen a Mercavalència per a comercialitzar els seus productes en la tira de comptar. El seu dia a dia en el camp, les seues ferramentes, les seues preocupacions i el resultat del seu treball van ser captats per la càmera de José Luis Iniesta durant més de tres mesos. Arran de la publicació del llibre, s’ha realitzat també una exposició fotogràfica que ocuparà diversos espais de la ciutat.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Carlos Galiana, Mercavalència, Regidoria de Comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *