Joan Ribó rep els víctimes dels atacs ultres del Nou d’Octubre passat

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut algunes de les víctimes que van ser agredides per grups d’ultres durant la vesprada del passat Nou d’Octubre, quan participaven en una manifestació pacífica a València. L’alcalde ja havia contactat telefònicament amb totes les víctimes després d’estes agressions, i hui ha pogut “conéixer personalment algunes d’elles per a donar-los el meu suport i mostrar la meua solidaritat”.

L’alcalde els ha explicat que tots els grups municipals de l’Ajuntament van aprovar en el Ple del mes d’octubre una moció promoguda per la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, en defensa de la democràcia i condemnant estos fets, perpetrats per grups d’extrema dreta. En la seua opinió “és important que s’aïlle políticament i socialment aquells violents que solament pretenen generar violència, ja siga física o verbal”.

Així mateix, Ribó s’ha posicionat “en defensa dels valors democràtics, i dels drets constitucionals com el de reunió i associació, que permeten a qualsevol persona la llibertat per a manifestar-se pacíficament”.

L’alcalde, juntament amb la regidora, han explicat a les persones agredides el treball que s’està duent a terme des del consistori per a “posar en marxa una oficina municipal que ajude a evitar els delictes d’odi i a denunciar-los quan es produïsquen”. “El nostre objectiu”, ha dit Ribó, “és que tots i totes ens reconeguem en una ciutat oberta com és València, respectuosa amb la diversitat i la riquesa que això ofereix: diversitat d’ètnia, de lloc de procedència, d’orientació sexual i identitat de gènere, de creences, d’opinió, de llengua, diversitat funcional…”.

Joan Ribó ha felicitat la valentia de les persones que han interposat les denúncies pels fets succeïts, i ha mostrat el ple suport de l’Ajuntament de València.

 

Arxivat en: 2017, 9 d'Octubre, Ajuntament, Joan Ribó

Comentaris

  1. JOAN LLUÍS diu:

    Molt bé!!! Joan Ribó no té problemes a rebre les víctimes de les agressions feixistes del 9 d’octubre. Un canvi substancial, Rita Barberà mai estigué amb les víctimes i sempre donà suport als agressors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *