En el que portem d’any tant el Museu Faller com el Museu de la Setmana Santa Marinera de València ja han superat la xifra total de visites que varen rebre durant tot el 2016. Les dades del mes de setembre han contribuït decididament a esta fita, donat que tant en estos dos museus com en el Museu del Corpus – Casa de les Roques hi ha hagut un increment de visitants respecte al mes de setembre de l’any passat.

Les dades més importants les registra el Museu Faller, on al mes de setembre han acudit 8.745 persones, un 23 per cent més que al mateix mes de l’any passat. D’esta forma, en el que portem d’any ha registrat 88.687 visites, més de 600 per damunt del registre final de tot el 2016 en este mateix museu. A més, s’ha situat com al segon museu de la ciutat més valorat per les persones usuàries de la plataforma TripAdvisor, on el del Corpus també apareix entre els 10 museus més valorats de la ciutat.

Pel que fa al Museu de la Setmana Santa Marinera, en setembre l’han visitat 713 persones, un 37 per cent més que en el nové mes de l’any passat. Gràcies a estes visites s’ha abastat el registre de 10.128 entrades al museu enguany, una més de les registrades en tot el 2016.

D’una altra banda, el Museu del Corpus – Casa de les Roques també ha obtingut bons resultats al mes de setembre pel que fa a les visites, en arribar a les 6.071, un 29 per cent més de les que hi hagué en setembre de l’any passat. Enguany ja han passat per les seues renovades instal·lacions més de 50.000 persones, un 5,8 per cent més que en 2016 en estes mateixes dates.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat “el creixement imparable dels museus festius de la ciutat arran de l’aposta decidida que el govern de Joan Ribó ha fet pel nostre patrimoni festiu” i ha defensat que les intervencions per renovar i condicionar les instal·lacions dels museus han tingut una gran acollida per part de les persones que els visiten.