Acte sobre el Parc Natural de l’Albufera

El proper divendres dia 22 de Setembre a les 19.45 h. en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Baixa (Av. José Maiques, s/n Sueca) tindrà lloc  l’acte que organitza Compromís al voltant del tema del Parc Natural de l’Albufera.

L’acte que estarà presentat i moderat per Oro Azorín, Alcaldessa de Favara i Presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, comptarà amb la presència d’Antoni Marzo, Director General del Medi Natural i Avaluació Ambiental, amb Sergi Campillo Regidor de l’Ajuntament de València de conservació d’àrees naturals i Devesa- Albufera i amb Isabel Jiménez, regidora de medi ambient de l’Ajuntament de Sueca.

 

Esperem comptar amb la vostra presència.

 

Salutacions,

Arxivat en: 2017, Albufera, Compromís, Sergi Campillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *