L’Ajuntament de València està executant un nou projecte aprovat pel veïnat als pressupostos participatius. La intervenció contempla la instal·lació de diverses lluminàries als carrers del Riu Nervión, al barri de Benicalap, i de Pedro Cabanes, en el límit amb el barri de Rascanya.

“El Govern de Joan Ribó està apostant de forma decidida per millorar la il·luminació a la nostra ciutat, fent-la més eficient i menys contaminant. Ens satisfà que la ciutadania ens acompanye en eixe camí amb projectes com este, aprovat al procés de pressupostos participatius”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La intervenció que s’està realitzant contempla la instal·lació en una vorera del carrer del Riu Nervión, enllumenat de característiques idèntiques a les de la vorera d’enfront, amb columnes Avinguda i lluminàries Ferran VII amb tecnologia Led càlid (3.000º K de temperatura de color). D’una altra banda, al carrer de Pedro Cabanes està procedint-se a instal·lar les mateixes lluminàries que en el carrer del Riu Nervión, donat que, a més, són les que ja hi ha instal·lades a la resta del carrer.

“La substitució de lluminàries en la ciutat en diversos projectes del Pla d’Eficiència Lumínica ens permetrà millorar la il·luminació de molts carrers i places, sobretot de barris perifèrics de la ciutat, que durant molt de temps han estat abandonats per part del govern municipal però que ara disposen de la millor de les consideracions per part del Govern de la Nau”, ha defensat Campillo, qui ha afegit que “en els dos projectes de pressupostos participatius, tant de 2016 com de 2017, el veïnat de la ciutat va aprovar projectes de canvi d’enllumenat, el que demostra la importància d’este en el benestar de la ciutadania; un objectiu, el de millorar l’enllumenat públic per fer-lo més eficient, que també compartim al Govern de la Nau i per això està sent una de les nostres prioritats d’inversió a Govern Interior”.