Els carrers de València ja acullen la nova campanya municipal de conscienciació contra l’abandonament d’animals

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha encetat un any més una nova campanya de conscienciació per evitar l’abandonament d’animals. Amb el lema ‘No abandones i canvia una vida adoptant’ la campanya incidix en dos vectors diferents, el de l’adopció dels animals que hi ha als centres municipals i el de la conscienciació de les persones que tenen animals al seu càrrec perquè no els abandonen.

“En 2017 continuen augmentant les adopcions com l’any passat i això és una molt bona notícia que volem reforçar amb esta campanya i amb les actuacions del dia a dia de la Regidoria de Benestar Animal”, ha explicat la regidora Glòria Tello. “No obstant això, és fonamental revertir les dades d’abandonament, que continuen sent intolerables en una societat avançada i moderna com la nostra”, ha afirmat.

Durant el primer semestre de l’any al centre municipal d’acollida d’animals de Benimàmet s’han registrat 620 entrades de gossos i 858 de gats, mentre que hi ha hagut 867 eixides de gossos i 837 de gats. En total, s’han produït 360 acollides i 446 adopcions.

“L’augment d’adopcions i acollides és positiu tot i que ens encantaria que no se’n pogueren produir per l’absència d’animals abandonats a la nostra ciutat. Per això fem una crida a la ciutadania amb campanyes com esta, que ompli de cartells els nostres carrers i molts autobusos de l’EMT”, ha explicat Tello. “Campanyes com esta resulten imprescindibles per avançar en la conscienciació i està demostrat que accions així s’han de dur a terme de manera continuada per canviar el paradigma i conscienciar”, ha finalitzat.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Benestar Social, Glòria Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *