L’Ajuntament ha apostat per convertir els Concerts de Vivers, emmarcats en la Gran Fira de València, en un festival d’estiu de referència, que se celebrarà en un emplaçament atractiu per a artistes internacionals i un aparador per als locals”. Amb estes paraules, el regidor delegat de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat hui el cartell definitiu d’estos concerts, per als quals ja s’han venut 11.429 entrades, una xifra que contrasta amb les 1.644 entrades venudes a data de 29 de maig de 2016. L’esmentat cartell està compost per una trentena de grup “que actuaran, per a tots els públics, en un recinte renovat, amb graderies, gespa artificial, zona gastronòmica i una terrassa amb ambientació musical en directe”.

Pere Fuset ha destacat, entre les mesures adoptades per a renovar la marca dels “Concerts de Vivers”, la decisió de començar a vendre entrades abans que en anteriors edicions, concretament al febrer. Esta aposta, “que era important per als promotors musicals”, s’ha materialitzat en quasi 11.500 entrades venudes, una xifra que multiplica per 7 el nombre d’entrades venudes l’any passat.

Pel que fa a les millores del recinte, el regidor ha assenyalat que la Regidoria de Cultura Festiva ha treballat amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) per a impulsar canvis que oferisquen millors servicis perquè el públic que assistisca als concerts “puga gaudir d’una experiència més completa i de major qualitat.”

La zona dels Jardins de Vivers que albergarà les actuacions comptarà amb graderies elevades i homologades amb una visió preferent de l’escenari i 950 seients individuals. D’altra banda, s’instal·larà gespa artificial en tot el recinte. A més, la zona de mobilitat reduïda s’ampliarà fins a les 62 places, distribuïdes entre les graderies (amb capacitat per a 18 persones) i la pista (per a 44 persones).

Així mateix, s’hi introduiran nous servicis per a atendre les necessitats dels assistents: s’ampliarà la zona de gastronomia amb una major varietat de menjars i la inclusió d’opcions vegana i vegetariana. També s’habilitarà la “Terrassa Vivers”, un ampli espai amb cadires i taules, i ambientació musical en directe prèviament als concerts, així com zona de cocteleria i restauració. Finalment, es disposarà un aparcament de bicicletes a l’interior dels Jardins de Vivers perquè l’accés amb bici siga molt més fàcil i còmode.