València acollirà durant dos dies la huitena Xarxa CiViNET Espanya-Portugal

València acollirà demà i despús demà fòrums i encontres en la vuitena edició de la Xarxa CiViNET, que agrupa 35 ciutats espanyoles i portugueses que comparteixen la preocupació per la mobilitat sostenible i intercanviaran experiències i bones practiques, i que culminarà amb la signatura de ‘l’Acord de València: Les Ciutats per a la Gent’.

L’Associació Xarxa CiViNET va nàixer per a donar continuïtat a la tasca que Espanya i Portugal havien desenvolupat davall el projecte europeu Civitas, que consistia en la creació d’una xarxa hispanolusitana que aglutinava entitats públiques i privades preocupades per la mobilitat sostenible.

Per celebrar-se a València, el nostre regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, donarà la benvinguda a totes les ciutats adherides a este fòrum que comptarà amb tallers i congressos, així com que els i les participants tindran l’oportunitat de parlar amb experts i tècnics que poden ajudar-los a abordar les seues necessitats en matèria de mobilitat sostenible.

L’alcalde de València, Joan Ribó, que també participarà, donarà pas a la signatura de ‘l’Acord de València: Les Ciutats per a la Gent’, que suposa el compromís de realitzar un esforç en la divisió i repartiment de l’espai públic per aconseguir unes ciutats més habitables, amables i amb una millor qualitat de vida.

Regidors i alcaldes d’ajuntaments com Braga, Pontevedra, Àvila, Picanya, Funchal, Alcobendas Irun, Teguise, Torres Vedras, Santander, Múrcia, Cascais, Sant Joan Despí, Ponferrada i Màlaga, ja han confirmat la seua assistència.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, Joan Ribó, mobilitat, Regidoria Mobilitat Sostenible, Sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *