Compromís per València es suma a la campanya #DretATransDecidir per lluitar contra la LGTBIfòbia

Els regidors i les regidores del grup municipal Compromís per València han donat hui suport a la campanya conjunta llançada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de València, ‘Dret A TransDecidir’, en el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, per “eradicar la discriminació per qualsevol motiu, incloent l’orientació sexual i la identitat de gènere”, ha destacat Isabel Lozano, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives a l’Ajuntament de València.

Amb el lema ‘La identitat de gènere és un dret, no un procés’, esta campanya pretén lluitar contra els processos discriminatoris on es qüestiona la identitat de les persones transsexuals, entre altres pressions a les que es veuen sotmeses, i defensar el dret a la identitat de gènere.

Tal dia com hui, en 1990, l’Assemblea General de l’OMS va eliminar l’homosexualitat de les llistes de malalties mentals, un fet que va suposar una fita important en la lluita contra LGTBIfòbia.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Compromís per València, LGTB, Llibertat i igualtat, Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *